Onze botenkraan

Spaerne Crafts bezit de enige commerciële boten kraan in Haarlem. Dit betekent dat iedereen gebruik kan maken van deze kraan en er geen lidmaatschappen nodig zijn. Passend bij onze wens om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan is deze kraan elektrisch, hij kan boten van circa 10 ton heffen met een maximale lengte van 10 meter. Goed om te weten is dat wij, op verzoek, de boot helemaal schoonspuiten en hem netjes op je eigen aanhanger plaatsen.

Mail ons voor het maken van een afspraak en we kunnen je meestal binnen 2 á 3 werkdagen helpen! Naast het kranen van boten kunnen wij ook het transport voor je realiseren tot een gewicht van 2700 kilo. Echter is dit een precisiewerk en zullen we samen moeten kijken naar de mogelijkheden. Mocht je hier meer over willen weten stuur dan een mailtje naar info@spaernecrafts.nl.
Tarieven kranen:
Starttarief €95,- incl. btw – eerste uur kranen (incl afstellen kraan en afspuiten boot). Elk volgend uur €80,- incl. btw op nacalculatie.
20230504_133748

Onze botenkraan

De jachthaven beschikt over een vaste kraan waarmee wij boten tot circa 10 meter en 10 ton kunnen hijsen. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak.

BOTEN
KRAAN